Olipa Kerran, kaunis musta villakoira, nimeltä Ain´ Uljas Isadora.
Isadora oli syntynyt asiantuntevalla kennelin pitäjällä, ja kennelikin oli  A-luokkaa.
Ain`Uljaksen kasvatit ovat pärjänneet hyvin näyttelyissä, ja yleensä he ovat olleet hyvärakenteisia ja karva kauniisti leikattuna.

Isadoran kanssa samassa pentueessa oli :Fedja,Icarus, Ivan, Isfrida, Isla Bonita ja Izabell. Näistä 4 on hyviä näyttelykoiria.

Lopulta ihanan pentuelämän rikkoi myyminen. Isadorakin laitettiin myyntiin, ja sitä tultiin katsomaan. Perheessä oli Äiti, Isä, kolme poikaa, ja yksi tyttö. Perhe päätti ostaa Isadoran. Mutta koska perhe ei tykännyt nimestä Isadora, eikä halunnut vääntää sitä Doorikseksi, he ristivät tämän Papuksi. Papu tykkäsi olla pienessä talossa, jossa on pieni piha. Papu kasvoi nopeaan tahtiin, ja sen pentukarva alkoi hälvetä. Perheen äiti suri sitä, kun Papun karva muuttui mustasta harmaaksi.

Papu asui oman kodin rauhassa, ja joskus se meni hoitoon Tädin perheelle, jotka rakastivat koiria myöskin. Siitä Papu on oppinut menemään aina iloisesti autoon, koska luulee pääsevänsä "toiseen kotiinsa"

Parin vuoden jälkeen Papusta oli tullut kiltti seurakoira, sitä pystyy pitämään vapaana lenkeillä, se osaa temppuja mm. istu, maahan, odota, tassu, kieri, kumarra....

Muutto. Papu säikähti kovasti muuttoa, koska hänen reviirinsä laajeni yli hehtaarin kokoiseksi. Hän joutui vahtimaan, ettei kukaan tunkenut hänen kotiinsa. Aluksi se oli rankkaa pienelle koiralle, joka oli muutenkin keskikokoista pienempi.

Kerran tavallisena päivänä, Papua lähdettiin raahaamaan autolla pois kotialueelta. Papu luuli että pääsisi kylään Tädille. Mutta, ei ajettukkaan sinne, vaan uroksen luo nimeltä Andy. Andyn ja Papun oli tarkoitus saada pentuja.


Nyt Papu on tiineenä, ja odotamme innolla tulevia Pentuja :)
Jotkut harmittelevat sitä, kuinka emme vieneet Papua näyttelyihin ym...  Mutta silti Papu on saanut paljon rakkautta ja hoitoa ;)